Corona en beleid

Corona en het beleid van Het Laar Bekkenfysiotherapie

In de praktijk

Als je naar de praktijk komt, word je gevraagd alleen te komen, een mondkapje te dragen bij binnenkomst en je handen voor het consult te ontsmetten in de wachtkamer. Neem een grote handdoek en kleine handdoek mee en kom precies op de afgesproken tijd, dan is de kans kleiner dat je iemand tegen zult komen in de praktijk. Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. We zullen geen handen schudden. Blijf natuurlijk thuis bij verkoudheids- of griepklachten.

Begeleiding op afstand

Je kunt begeleid worden op afstand. Dit kan per telefoon of met een video-consult. Beide vormen van begeleiding worden op de normale manier door de zorgverzekeraars vergoed. Ik zal hierbij ruim de tijd nemen, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk, om samen met jou te bepalen wat de beste vorm van begeleiding is.

Samen voor elkaar zorgen

Het opdoen van het corona-virus kan ernstige gevolgen hebben en daarom wil ik bij dragen waar ik kan om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Janet Blankestijn