Maple

Nauwkeurige diagnose, gerichte behandeling

Een doelgerichte en juiste behandeling van bekkenbodemproblemen begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maak ik daarom gebruik van de nieuwste technologie.

De MAPLe geeft de mogelijkheid om middels myofeedback inzicht te krijgen in het functioneren van individuele bekkenbodemspieren aan verschillende zijdes en op verschillende dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kan met de MAPLe ook plaatselijk elektrostimulatie worden gegeven. Hierdoor kan precies worden behandeld op de plek waar het probleem zich bevindt. Dit draagt direct bij aan het herstel van je klacht, door het activeren van bekkenbodemspiervezels die het niet meer goed doen, of juist het laten ontspannen van te gespannen delen in de bekkenbodemspieren.

De MAPLe maakt het verschil voor patiënten die met de reguliere oefentherapie onvoldoende winst ervaren of moeite hebben met het bewust aan- en ontspannen van de bekkenbodem en kan worden ingezet bij alle klachten waarbij de bekkenbodem betrokken is.

In verband met de hygiëne werken we bij het Laar Bekkenfysiotherapie met persoonsgebonden probes. Dat wil zeggen dat je voor je eigen gebruik zelf een probe aanschaft in de praktijk. Je kunt dit bedrag contant betalen of overmaken naar onze bankrekening.

 

Van welke klacht heb je last?  klik hier>>>>