Mindfulness Amersfoort

De training wordt uitsluitend individueel gegeven de komende tijd. Dat wil zeggen 5 x 1 uur les op een tijd die ons beide uitkomt.

Klik hier om je aan te melden!

 

Mindfulness

Door middel van mindfulness kun je rustiger en zelfbewuster worden.

Heb je last van onrustige gedachten, spanningen en/of stress? Slaap je moeilijk? Dan kun je door de aandacht-, meditatie en ontspanningsoefeningen hier makkelijker mee om leren gaan, zodat je relaxter in je leven komt te staan. 

Mindfulness is ook bedoeld voor mensen met chronische klachten, zoals onbegrepen chronische pijn, vermoeidheid, pijn bij kanker, reuma, fibromyalgie of pijn veroorzaakt door andere aandoeningen. 

Mindfulness is een methode om deze chronische klachten beter te kunnen hanteren en er makkelijker mee te leren leven.

Uit de vicieuze cirkel.

Door mindfulnesstraining is het mogelijk lichamelijk en mentaal meer tot rust  te komen en te leren beter voor jezelf te zorgen.

In plaats van je te verzetten tegen onrust en ongemak leer je een accepterende houding te ontwikkelen.

Met als gevolg dat het minder ‘binnenkomt’ en soms zelfs kan afnemen.

 

Janet Blankestijn 

Naast het feit dat ik al enige jaren persoonlijk geïnteresseerd was in mindfulness merkte ik dat mindful kijken en ervaren binnen mijn werk een belangrijke meerwaarde opleverde in de uitoefening van mijn rol als hulpverlener.

Mindfulness heeft mij persoonlijk een verrijking gegeven. In 2013 ben ik dan ook de opleiding tot mindfulnesstrainer (via See True opleidingen) gaan doen, zodat ik mindfulness binnen mijn werkzaamheden kan inzetten. 

Mindfulnesstraining is voor iedereen

Er is geen ervaring nodig. Het  intakegesprek is gratis. In dit gesprek bepalen we samen of mindfulness geschikt voor je is.

Individuele mindfulnesstraining bestaat uit 5 x 1 uur begeleiding.

 

Voor de mindfulnesstraining zijn er voldoende kussens en matjes aanwezig, Ook zijn er stoelen voor degenen die liever hoger zitten. Op een stoel zijn alle oefeningen goed mee te doen.

Mindfulnessoefeningen klik hier >>>

You can’t stop the waves, but you can learn how to surf  (John Kabat Zinn)

    

Mindfulness in Amersfoort, Hoogland en Kattenbroek